Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul Transylvania Green Energy Forum (TGEF), organizat și gestionat de PRNETWORK SRL.

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții care reglementează utilizarea acestui site:

1. Definiții

1.1. „Site-ul” se referă la site-ul web Transylvania Green Energy Forum (TGEF), inclusiv toate paginile și serviciile conținute în acesta.

1.2. „Evenimentul” se referă la Transylvania Green Energy Forum, organizat de PRNETWORK SRL.

1.3. „Utilizatorul” se referă la orice persoană care accesează sau utilizează site-ul TGEF.

2. Accesul și Utilizarea Site-ului

2.1. Accesul și utilizarea site-ului TGEF sunt supuse respectării acestor termeni și condiții.

2.2. Utilizatorul acceptă să respecte toți termenii și condițiile prezentate aici prin accesarea și utilizarea acestui site.

3. Informații Personale

3.1. Utilizatorul poate fi solicitat să furnizeze anumite informații personale în timpul utilizării site-ului TGEF. Politica noastră de confidențialitate reglementează colectarea, utilizarea și protecția acestor informații.

3.2. Utilizatorul consimte la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale conform politicii noastre de confidențialitate.

4. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

4.1. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor disponibile pe site-ul TGEF sunt deținute de PRNETWORK SRL sau de către furnizorii noștri autorizați.

4.2. Utilizatorilor li se acordă o licență limitată, non-exclusivă și netransferabilă pentru a accesa și utiliza conținutul site-ului TGEF în scopuri personale și non-comerciale.

5. Responsabilitatea Utilizatorului

5.1. Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea corectă și legală a site-ului TGEF.

5.2. Utilizatorul este de acord să nu utilizeze site-ul în scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. PRNETWORK SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă.

6.2. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Legislație Aplicabilă

7.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România, iar orice litigiu ce decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

8.Condiţii finale

8.1.Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre persoana să, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.

8.2. Datele solicitate în formulare de înregistrare vor fi folosite pentru transmiterea de informații despre eveniment și pentru a procesa facturi, documente de plată sau contracte necesare participării la eveniment.

Utilizatorul este de acord, prin bifarea căsuței “Accept termenii şi condiţiile” cu realizarea de fotografii în cadrul evenimentului și publicarea lor pe site-ul tgef.ro în comunicate de presă sau pe rețelele sociale aparținând evenimentului. În cazul în care participantul nu dorește să fie inclus în galeria foto a evenimentului, este rugat să ne transmită această solicitare pe adresa contact@tgef.ro

Pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Acești termeni și condiții reprezintă acordul între utilizatori și PRNETWORK SRL cu privire la utilizarea site-ului Transylvania Green Energy Forum.