Informare conform ANPC privind Soluționarea Alternativă a Litigiilor

În conformitate cu Ordinul nr. 449 din 31 mai 2022 emis de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, care reglementează măsurile de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor, Transylvania Green Energy Forum (TGEF) își asumă responsabilitatea de a asigura accesul facil al consumatorilor la procedurile de soluționare alternativă a litigiilor, în special în contextul în care înscrierile și plățile pentru evenimentul nostru se efectuează online.

În acest sens, conform prevederilor articolului 1 al ordinului menționat, TGEF are obligația de a afișa placheta informativă conform anexei nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin. Această plachetă va fi afișată în mod vizibil pe site-ul nostru web, în zona de înscriere și plată online, pentru a informa consumatorii cu privire la posibilitatea soluționării alternative a litigiilor în caz de neînțelegeri sau dispute.
De asemenea, conform articolului 2, TGEF trebuie să afișeze pictogramele conform anexei nr. 2 pe prima pagină a site-ului web. Aceste pictograme trebuie să includă un link către secțiunea de soluționare alternativă a litigiilor din cadrul paginii oficiale a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și către Platforma SOL a Comisiei Europene, pentru a oferi consumatorilor acces la informațiile și procedurile necesare.

TGEF se angajează să respecte în întregime prevederile legale și să ofere consumatorilor acces facil și transparent la informațiile și procedurile necesare pentru soluționarea alternativă a litigiilor într-un mod eficient și accesibil.

Pentru mai multe informații despre soluționarea alternativă a litigiilor și pentru accesarea resurselor necesare, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență.