Livrare și confirmare a înscrierii

Ne angajăm să asigurăm o experiență simplă și sigură pentru participanții noștri. Iată cum gestionăm livrarea și confirmarea înscrierilor:

Livrarea statutului de înscriere
  • Înscriere Online: Procesul de înscriere la evenimentul nostru este realizat exclusiv online, printr-un formular de înscriere disponibil pe site-ul nostru. Odată ce utilizatorul completează formularul și finalizează înscrierea, acesta primește automat un statut de înregistrare în cadrul evenimentului.
  • Livrare Digitală: Statutul de înregistrare este livrat digital, imediat după finalizarea formularului de înscriere și procesul de plată, sub forma unei confirmări electronice trimisă pe adresa de e-mail furnizată de utilizator.
Confirmare a plății și înscrierii
  • Plată Online: Procesul de plată pentru înscriere este realizat în mod sigur și eficient prin intermediul platformei Netopia Payments. Utilizatorii pot alege modalitatea de plată preferată și pot finaliza tranzacția online într-un mediu securizat.
  • Confirmare Instantanee: Odată ce plata pentru înscriere este efectuată cu succes, utilizatorul primește imediat o confirmare electronică pe adresa de e-mail furnizată. Această confirmare include detaliile înscrierii, informații despre eveniment și orice alte detalii relevante.
  • Acces la Eveniment: Utilizatorul poate utiliza confirmarea electronică pentru a accesa evenimentul la data stabilită, iar echipa noastră de suport este disponibilă pentru asistență suplimentară sau clarificări.
Rețineți:
  • Livrare Digitală: Toate confirmările și documentele asociate înscrierilor sunt livrate digital, prin e-mail, asigurând un proces rapid și eficient pentru participanții noștri.
  • Plată Securizată: Procesul de plată este realizat într-un mediu securizat prin intermediul platformei Netopia Payments, garantând confidențialitatea și siguranța informațiilor financiare.

Pentru orice întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim că ați ales Transylvania Green Energy Forum!