Politica de retur și rambursare

Anulare și returnare pachete de participare:

● Solicitările de anulare și returnare a pachetelor de participare achizitionate pot fi făcute în scris, prin trimiterea unei solicitări la adresa office@tgef.ro , în maxim 7 zile de la data comenzii.
● În cazul în care evenimentul este anulat din vina organizatorului și nu mai are loc, rambursarea contravalorii pachetelor de participare achiziționate va fi efectuată în maxim 14 zile de la data anulării evenimentului.
● În cazul anulării unui astfel de eveniment, participanții vor fi informați prin e-mail și banii vor fi returnați în termen de 14 zile lucrătoare de la data anunțului.
Amânare a evenimentului:
● Dacă evenimentul este amânat pentru o altă dată, pachetele de participare achiziționate vor fi automat reportate pentru data respectivă.
Termen Limită pentru Anulare și Returnare:
● Sub nicio formă nu se vor mai accepta cereri de rambursare primite după data și ora de începere a evenimentului.

Modalități de rambursare a contravalorii taxei de participare

● Rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea taxei de participare se va efectua în contul din care s-a făcut plata inițială.
● Pentru orice solicitare de rambursare sau alte întrebări legate de politica de returnare și rambursare, vă rugăm să contactați echipa noastră la adresa office@tgef.ro.

Reamintim că Transylvania Green Energy Forum se angajează să ofere o experiență sigură și transparentă pentru toți participanții săi, iar politica noastră de returnare și rambursare respectă standardele legale și etice.